top of page

Orto Scan Tehnologije

Vaš Partner u Radiološkoj Dijagnostici

ss_2.jpg
ss_1.jpg
The App

Inovativna tehnologija za lekare u oblasti radiologije

Postanite jedan od veoma zadovoljnih korisnika

Orto Scan aplikacije su posvećene tome da zubarima pruži najnoviju tehnologiju za pregled ortopan snimaka. Naša aplikacija je projektovana da bude jednostavna za upotrebu, i predstavlja pouzdan alat za brzo i precizno dijagnostikovanje problema kod pacijenata. Naša tehnologija olakšava rad zubara i pomaže pacijentima u postavljaju tačne dijagnoze radi efikasnog i efektivnog lečenja.

Features

U vezi Orto Scan Viewer aplikacije

Unapredite svoju praksu sa Orto Scan Viewer-om, aplikacijom koja omogućava pregled i analizu ortopan snimaka na jednostavan i brz način.

Visoko kvalitetne performanse

 Naša aplikacija je dizajnirana tako da obezbedi visoke performanse sa minimalnom zastojem, čime se znatno smanjuje vreme potrebno za pregled snimaka. 

Svakodnevna podrska

Kao tim Orto Scan Tehnologija, naša misija je da pružamo izuzetnu podršku našim klijentima. Uvek smo spremni da saslušamo njihove zahteve i potrebe u pogledu ortopanske radiologije.

Aplikacija je sigurna i podaci se cuvaju na privatnom serveru

U Orto Scan Tehnologijama, naš primarni cilj je osigurati sigurnost podataka naših klijenata. Uvjereni smo da vaša privatnost i sigurnost treba biti naša glavna briga. Stoga, koristimo najnovije i najnaprednije sigurnosne protokole kako bi osigurali integritet vaših podataka i zaštitili ih od bilo kakvih neovlaštenih pristupa. Vaši podaci su sigurni sa nama.

Kako aplikacija funkcionise

Pregled pacijenata sa vaseg mobilnog uredjaja

Orto Scan Tehnologije je kvalitetna aplikacija u oblasti ortopanske radiologije koja omogucava lekarima jednostavan pristup Ortopan snimcima svojih pacijenata. Lekari samo unose svoje korisnicko ime i šifru kako bi pregledali snimke koje su dostupne na serveru. Tako mogu pregledati snimke svojih pacijenata kad god žele, bez fizicke prisutnosti u svojim ordinacijama. Ova jednostavna i korisna aplikacija omogućava lekarima bržu i precizniju dijagnostiku, poboljšavajući na taj način zdravstvenu praksu i pacijentima pružajuci komfor i sigurnost.

ss_5.png
ss_4.png

Aplikacija za racunare

Orto Scan Tehnologije ponosno predstavlja aplikaciju za PC koja je predodredjena za lekare koji proučavaju i tumace ortopanske snimke pacijenata. Naša aplikacija obezbedjuje lak i siguran pristup pacijentovim snimcima nakon što se lekar uspešno uloguje na naš server koristeci svoje korisnicko ime i šifru. Jednostavno odaberite pacijenta iz liste da biste pregledali njegove snimke.

bottom of page